O nama

Naša priča

Suradnja, originalnost i pozitivna energija ono su što čini Greethings.

Zahvaljujući partnerskom odnosu s brojnim domaćim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima i drugim proizvođačima donosimo vam dašak Hrvatske za svaku prigodu u posebno dizajniranim pakiranjima.

Ulje, med, začini, svijeće, prirodna kozmetika i više od 50 drugih proizvoda plod su rada, znanja i iskustva naših suradnika te njihove ljubavi prema stvaranju kvalitetnog, domaćeg proizvoda. Upravo oni omogućavaju potpuni doživljaj Hrvatske svim osjetilima.

Uz naše prepoznatljivo šareno, originalno pakiranje, proizvodi su dostupni i u premium black izdanju, kao i u svjetski poznatom „kockastom“ Croatia ruhu. Bez obzira na odabir boja, svako pakiranje možete personalizirati logotipom da biste impresionirali poslovne partnere ili posebnom porukom na pakiranju izmamili smiješak na lice drage osobe.

U svakom pakiranju nalazi se i knjižica o ljepotama Hrvatske koja će upotpuniti vaš poklon. Zanimljivosti u knjižici prevedene su na čak 11 jezika kako bi prenijele istinski doživljaj Hrvatske u svaki kutak svijeta.

Naša mala tvornica ideja neprestano radi na stvaranju novih proizvoda kako bismo vam pružili najbolje od Hrvatske. Otkrivamo svijet raznolikosti u jedinstvenom dizajnu koji spaja lokalno i globalno te pobuđuje sva vaša osjetila.

Pridružite se našoj priči, pošaljite najljepše greet(h)ingse iz Hrvatske i oduševite one koje darujete!